Site Overlay

Щрудел с моркови и круши – Рецепта

“Апетитен щрудел с моркови и круши – радост за небцето “

Начин на приготвяне:

Вземете една купа и сложете първо белтъка и захарта. Обелете моркова и крушите и ги настържете, след което ги добавете.

Загасете содата в киселото мляко и ги прибавете към плънката. Накрая добавете разтопеното краве масло. Разбъркайте добре.

Разстелете корите за баница, сложете от плънката и навийте на пурички. Наредете ги в широка тава, застлана с хартия за печене, или намазана с масло.

Печете щрудела на 180 градуса до златисто – около 25-30 мин. След това поръсете с пудра захар и поднесете.

Щруделът с моркови и круши е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *