Site Overlay

Ябълкови курабийки – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата със захарта. Добавяме разтопеното масло и ваноловата захар и отново разбиваме.

След това пресятото с бакпулвера брашно. Объркваме хубаво до получаване на лепкаво не много стегнато тесто.

Ябълките нарязваме на ситни кубчета и ги изсипваме в тестото. Объркваме хубаво. С две лъжици оформяме курабийките и ги слагаме в тава с хартия за печене.

Печем за 15 минути на 190 градуса ябълковите сладки. Готовите ябълкови курабийки охлаждаме и поднасяме поръсени с пудра захар.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *