Site Overlay

Ябълков сладкиш с грис и рикота – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата със захарта.

Смесваме гриса с рикотата, кокосовото масло, ванилията, бакпулвера.

Добавяме разбитите яйца, настърганите ябълки, ванилията и лимонената кора.

Смесваме, добавяме 2/3 от стафидите и изсипваме в дълбока тефлонова тавичка.

Заравняваме.

Печем ябълковия сладкиш на 180 градуса 40 минути.

Сервираме нашия ябълков сладкиш с грис и рикота, нарязан на парчета, с по една лъжичка заквасена сметана отгоре и поръсваме със стафиди за декорация.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *