Site Overlay

Ябълков сладкиш с крем – Рецепта

Начин на приготвяне:

Ябълката обелваме и настъргваме.

Разбиваме добре яйцата, които предварително сме оставили на стайна температура.

Към тях добавяме млякото и всички останали продукти, бъркаме всичко на ръка.

Намазняваме и набрашняваме тава и изсипваме сместа за сладкиша в нея.

Поставяме във фурната и печем на ниско ниво за около 30 минути при 170 градуса.

Оставяме да изстине и след това нарязваме на порции.

Всяк едно парче ябълков сладкиш украсяваме с крем от сметаната и сладкото.

Ябълковият сладкиш с крем е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *