Site Overlay

Ябълков щрудел с ядки и стафиди – Рецепта

“Лесен за приготвяне, но впечатляващ ябълков щрудел, който ви съветваме да приготвите още днес”

Начин на приготвяне:

Обелвам и настъргвам ябълките, след това изцеждам леко от сока.

Добавям предварително накиснатите за малко във вода стафиди, за да поомекнат, леко запечените ядки, канелата, ванилията и 2 лъжици пудра захар, разбърквам добре плънката.

Вземам кора за баница, намазвам с малко олио и слагам от плънката, навивам на дълги пурички, слагам в тавичка и пека щрудела на 180 градуса докато получи хубав кафеникав загар.

Ябълковият щрудел с ядки и стафиди е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *