Site Overlay

Яйчен пастет с тиква – Рецепта

“Невероятно ароматен и апетитен яйчен пастет с тиква – имате рецептата, запретвайте ръкави”

Начин на приготвяне:

Сваряваме 2 яйца и ги обелваме.

В тенджерка с малко вода и кошница за готвене на пара приготвяме на пара тиквата – предварително обелена и нарязана на малки кубченца.

След като омекне, я сипваме в купа. Докато е още топла тиквата, прибавяме към нея краве масло, за да се разтопи от топлината, и ги намачкваме на пюре с помощта на вилица.

Отделно с вилица намачкваме на малки парченца сварените и вече обелени яйца и ги добавяме към пюрето от тиква.

Разбъркваме всичко заедно с хималайска сол на вкус, малко черен млян пипер и чубрица (по желание) към пастета.

Уникално вкусен и ароматен яйчен пастет с тиква, който поднасяме за закуска с препечени пълнозърнести филийки!

Любимо на малки и големи!

Чудно Вкусно!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *