Site Overlay

Ястие с кайма и гъби – Рецепта

Начин на приготвяне:

Запържват се нарязаните на ситно лук и чесън.

Добавя се празът и след като омекне, се прибавя и каймата.

Запържват се с подправките (черен, червен пипер, сол, кимион, чубрица и кориандър) и се добавят нарязаните домати и гъби.

Оставят се на слаб огън до готовност на каймата.

Прибавят се натрошеното сирене, настърганият кашкавал, яйцата и Чили сосът. Всичко се обърква и лесната манджа и се поръсват с магданоз.

Това ястие с кайма и гъби е лесна и вкусна рецепта за зимните дни.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *