Site Overlay

Яхния с пилешко и картоф за деца – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистваме лука и моркова и ги нарязваме на ситно. Поставяме ги в тенджерка с вода да се сварят. Обелваме картофа и го нарязваме на ситни парченца, добавяме го към лука и моркова. Добавяме и настъргания домат и нарязаното на ситно пилешко месо.

Прибавяме червения пипер и сол на вкус. Варим до готовност на пилешката яхния. Накрая добавяме маслото и нарязания на ситно магданоз.

Подходяща яхния с пилешко и картоф за деца над 12 месеца, за по-малки деца, пасираме ястието, за да стане като бебешка храна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *