Site Overlay

3 летни десерта, които ще направят партито ви хит

За да е хит едно парти, преди всичко му трябва хитов DJ, хитов алкохол и настроение и разбира се хитов десерт за разкош. Как да съчетаем всички тези фактори, за да направим истинско хитово парти?

Ще започнем от определението за парти, тъй като това не е българска дума, този факт ни навежда на мисълта, че е добре да изкопираме поведение от далечния запад – американско парти. А кое може да по-хитово от плажните партита в гореща лятна нощ.

И ако решим да планираме лято си, нека помислим какво би ни донесло най-много радост и би ни заредило с емоции. Нека дадем своя глас за най-хитово парти и най-подходящите летни десерти за парти. Вижте тук нашите предложения.

Парти с Aperol и кошнички с маскарпоне

Защо десертът е подходящ: Аперол шприц е класически коктейл, който съдържа вино, сладък е и е леко газиран. По тази причина леко соленият вкус на меката кошничка с ядки и нежният вкус на маскарпонето и плодовете чудесно се допълват с напитката.

Как да го приготвим:

Сирене маскарпоне, кошничка от меко леко солено маслено тесто със семена, мак и слънчогледово семе, парченца плод, грозде, киви, портокал и цветни шоколадови пръчици за украса.

Парти с узо и диня

Защо десертът е подходящ: Динята е най-добрият десерт за тази напитка.

Как да го приготвим:

Динята е самодостатъчна като десерт, но за да стане по-атрактивна и приложима като звездата на хитово парти, имаме следното предложение. Диня с лед се миксира на нутри булет – получава се скрежина. В голяма чаша на дъното се подреждат парчета пъпеш, заляти с течен шоколад, следва киви на шайби и накрая скрежината от диня. Сервира се със сламка и дълга неонова лъжичка.

Парти с коктейли и шоколадов десерт

3 летни десерта, които ще направят партито ви хит

Когато лятото не стига и искаш да пробваш от всичко, предлагаме на вашето внимание парти с коктейли, а за тях най-подходящ и лесен за приготвяне десерт са шоколадовите баклавички.

Защо десертът е подходящ: Шоколадът е винаги на мода при летните десерти.

Как да го приготвим: Класическите баклавички с шоколад са умерено сочни и са целите в шоколад. А за да стане купонджийско добавете към основния десерт нежни кокосови топчета и цели плодове кокос отворени и със сламка.

Детайлите са важни, обръщайте им внимание, за да си изкарате вие и вашите приятели хитово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *