Кулинария, рецепти

<< страница 1 / 13 >>

Сиренето е от "моите козички" на фермерския пазар

Автор: Цветелина Гигова
Пазарът "Римската стена" в София. Тълпи от хора се редят на километрични опашки и чакат да си купят стока директно от производителя. ... ...

20 лв. излиза бидонът с домашно кисело зеле

Автор: Ралица Русева.
Зеленчу копроизв одителит е вече започнаха да пласират продукцията си, която в момента струва 50 стотинки за килограм от ... ...

Мръвки по холандски

Топготвач Едгар Бурс разкри тайната на сочното телешко
Едгар Бурс е сред водещите холандски chef готвачи, член на Euro-Toques – Холандия, радетел на ... ...

Денят на шкембето

Автор: Бойка Велинова
Традиц ионният за нашата трапеза продукт, който все още минава през иглените уши на европейските регулации за радост на балканските ... ...

Най-тайните рецепти в света

Всички сте чували, че рецептата на "Кока-кола" е тайна от края на 19 век насам. И това е така. Ето още девет продукта - хранителни или не, рецептите ... ...

Рудолф ван Веен: „Най-хубавото кисело мляко идва от България"

Холандецът Рудолф ван Веен не е нито екшън герой, нито музикална суперзвезда. И въпреки това е от най-актуалните и харесвани телевизионни знаменитости: ... ...

Христина Балинска няколко пъти се мъчи да омеси пита, но все не става

Често Христина Балинска става преди 5,00 ч сутринта, за да съобщи прогнозата на най-ранобудните зрители на Би Ти Ви. Друг път стои до късно вечерта в ... ...

Хлябът с квас е най-вкусен на втория ден след изпичането

Колкото и всички да се прехласваме пред миризмата на току-що изпечен хляб и да го преполовяваме още по пътя към вкъщи, изкушени от хрупкавата му коричка ... ...
<< 1 / 13 >>